Om os

Statsautoriseret revisor Bjarne Jensen stiftede i 1982 revisionsvirksomheden BJ Revision. I 2013 overtog statsautoriseret revisor Søren Møller-Jensen firmaet.

Beliggende centralt i Helsinge, beskæftiger virksomheden 5 ansatte, og betjener ca. 400 kunder i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Med kontinuerlig uddannelse og moderne revisions- og regnskabsværktøjer sikrer vi høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i vore ydelser – til glæde for vore mange kunder.

Vi lægger vægt på engagement og personlig kontakt og møder altid vore kunder i øjenhøjde. Firmaets størrelse sikrer dette, samt fleksibilitet og effektivitet i arbejdet. Kombineret med høje kvalitetskrav til os selv, er vi den ideelle rådgiver for mindre og mellemstore virksomheder.

Via revisorsamarbejdet KRESTON med 40 medlemsvirksomheder i Danmark, får vi muligheder for løsning af større, og også specielle opgaver både nationalt og internationalt. Herved matcher vi de store firmaers styrke, uden at miste fordelene ved det mindre firmas fleksibilitet.

KRESTON INTERNATIONAL er verdens 14. største samarbejde mellem uafhængige revisorer, repræsenteret i 95 lande med 700 kontorer og 18.500 medarbejdere.

Vores målsætning er, at:

• Levere kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser
• Udvikle os fagligt og forretningsmæssigt
• Være en attraktiv arbejdsplads