Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for hjemmesidebesøgende

1.1 Dataansvarlig
Møller-Jensen statsautoriseret revisionsanpartsselskab er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside.

1.2 Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger kan du sende en mail til mj@m-jrevision.dk.

2.1 Formålet med behandling af personoplysningerne
Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi personoplysninger når du anvender vores kontaktformular og du giver samtykke til cookies.

Formålet med behandlingen er kommunikation med dig og håndtering af din henvendelse samt optimering af hjemmesiden og brugeroplevelsen med henblik på markedsføring.

2.2 Retsgrundlag for behandling
Behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

3.1 Kategorier af modtagere
Dine personoplysninger videregives til databehandlere som er relevante for driften af www.m-jrevision.dk.

3.2 Kategorier af modtagere i tredjelande

Dine personoplysninger overføres til tredjelande. Et tredjeland er et land uden for EU/EØS, f.eks. USA. Modtagerne er omfattet af Privacy Shield-ordningen. Det betyder, at Kommissionen har fastslået, at de har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau. Du kan læse mere om Privacy Shield-ordningen på www.privacyshield.gov Oplysningerne overføres ikke til internationale organisationer.

4. Tidsrum for opbevaring

Dine personoplysninger kan opbevares i op til 2 år fra dit besøg.

5. Rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på mj@m-jrevision.dk.

Du har:

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan klage til Datatilsynet.

Møller-Jensen
Statsautoriseret revisionsanpartsselskab
Cvr 68497817

Opdateret 26.10.2023